Codrin Web Design Freelancer Pagini Web de La 25 Euro., Bacău

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Informaţii detaliate

Data înființării
2000

Descriere

Codrin web developer o echipa de freelancer-i specializati in grafica, web design si programare C++. Oferim lucrari profesionale la un pret convenabil persoanelor fizice, firmelor mici si mijlocii cat si organizatiilor. Puteti conta pe incarcarea rapida si pe usora navigare a site-ului, totodata va reflecta intr-un mod distinct specificul afacerii dumneavoastra.
Deoarece lucram in sistem freelance va putem oferii un pret garantat mai mic decat firmele de web design comerciale. Cu toate ca aveti deja un web site dar nu satisface nivelul performatei dorite sau aveti nevoie de constructia integrala a unuia va stam la dispozitie.
Web design Realizare si intretinere site-uri Web; Re-design pagini web; Design Graphicsi Prezentari Multimedia; Optimizare si promovare site-uri pe Internet. Update web site bazat pe un plan sau la solicitare; Editare si optimizare (pentru web) de fotografii si lucrari de arta; Inregistrare domenii si/sau gazduire web Inregistrare domenii;


Profil lung
specializati in grafica, web design si programare C++. Oferim lucrari profesionale la un pret convenabil persoanelor fizice, firmelor mici si mijlocii cat si organizatiilor. Puteti conta pe incarcarea rapida si pe usora navigare a site-ului, totodata va reflecta intr-un mod distinct specificul afacerii dumneavoastra. Deoarece lucram in sistem freelance va putem oferii un pret garantat mai mic decat firmele de web design comerciale.
Cu toate ca aveti deja un web site dar nu satisface nivelul performatei dorite sau aveti nevoie de constructia integrala a unuia va stam la dispozitie. Web design Realizare si intretinere site-uri Web; Re-design pagini web; Design Graphicsi Prezentari Multimedia; Optimizare si promovare site-uri pe Internet. Update web site bazat pe un plan sau la solicitare; Editare si optimizare (pentru web) de fotografii si lucrari de arta; Inregistrare domenii si/sau gazduire web Inregistrare domenii; -Domeniile web .RO se inregistreaza pe o perioada nelimitata; -Domeniile internationale (de exemplu: .COM, .INFO sau .EU) se inregistreaza pentru un an de zile; Web hosting; Configurare/hosting E-mail; Web design Realizare logo; Design pliant; Design fluturas; Relizare carti de vizita.
Suport Suport tehnic online, prin email sau telefon; Consultanta in creare de pagini web si grafica.
Cuvinte cheie:
Web design, Web hosting, Suport, Inregistrare domenii, Realizare logo, Design fluturas, Design pliant, -domeniile internationale de exemplu .com, Configurare/hosting e-mail, Consultanta in creare de pagini web si grafica, Design graphicsi prezentari multimedia, Info sau .eu se inregistreaza pentru un an de zile, Inregistrare domenii si/sau gazduire web, Optimizare si promovare site-uri pe internet, Prin email sau telefon, Re-design pagini web, Realizare si intretinere site-uri web, Relizare carti de vizita, Suport tehnic online, Update web site bazat pe un plan sau la solicitare
Codrin Web Design Freelancer Pagini Web de La 25 Euro. apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Codrin Web Design Freelancer Pagini Web de La 25 Euro.!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Str. Oituz, Nr. 1, Bl. 1 Sc. A Et. 3 Ap. 10
  600265  Bacău
  0742 352 225
 2. Strada Oituz Nr. 13, Sc. A, Ap. 11
  600266  Bacău
  0234 323 320
 3. Strada Pictor Aman Nr. 94C, Et. 6
  600164  Bacău
  0234 543 449
 4. Milcov Nr. 146 Bl. 146 Sc. B Et. 4 Ap. 20
  600140  Bacău
  0334 805 901
 5. Calea Mărăşeşti Nr. 175
  600073  Bacău
  0234 551 055
 6. Marasesti Nr. 110 Bl. 110 Sc. C Et. 1 Ap. 7
  600073  Bacău
  0234 551 055
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere