Clinica Palade S.r.l, Bacău

7 Păreri
Clinica Palade S.r.l
Strada Erou Ciprian Pintea Nr. 21
600112 Bacău
0234 206 125
074 436 3776
0234 206 126
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

"CLINICA PALADE" si-a inceput activitatea in 1994 sub forma unui centru medical cu profil chirurgical. Serviciile medicale prestate erau reprezentate de consultatii si investigatii clinice, tratamente si interventii de mica chirugie, care erau rezolvate in ambulator sau in regim de spitalizare de zi. Multi pacienti ne solicitau servicii chirurgicale cu risc crescut pentru a caror rezolvare este nevoie de echipa anestezico-chirurgicala, sala operatii dotata cu tehnica medicala performanta, compartiment de Terapie Intensiva si confort spitalicesc crescut. Cerintele lor, precum si absenta in acel moment a unor institutii sanitare cu paturi care sa ofere servicii medicale la alte standarde de calitate decat cele oferite de sistemul public de sanatate, ne-au determinat sa promovam un amplu program investitional finalizat in august 2005, prin inaugurarea cladirii in care ne desfasuram in prezent activitatea.

 1. Despre noi

Cuvinte cheie:
Farmacie, Spital, Policlinica, Chirurgie Pediatrica, Neonatologie
Clinica Palade S.r.l apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

O parere subiectiva

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am fost la neurologie pentru un consult, am stat cam o ora degeaba fiindca nu era nici un medic (desi trebuia sa fie dupa program); a aparut o doamna imbracata in halat alb- scortoasa si rece- iar dupa ce i-am spus ca am cazut si m-am lovit la cap, in 2 minute m-a convins ca nu e bine sa fac nici o analiza fiindca toate sunt daunatoare; nici nu a pus mana pe mine (putea sa-mi verifice pupilele, reflexele, etc.) dar mi-a luat 70 de lei dupa ce mi-a aruncat o privire lunga-lunga (probabil mi-a "numarat" banii din portofel). Si uite asa am dat 70 de lei degeaba, dupa 2 minute de priviri glaciale ale doamnei doctor. A, si mi-a dat o reteta cu un medicament pe care mi-l putea da orice farmacista fara sa mai trec pe la medic. La plecare fata de la receptie mi-a spus cu cea mai dulce voce din lume "Mai poftiti pe la noi !!!" Si n-am mai poftit niciodata de atunci. A trebuit sa ma duc la alt medic si sa-mi rezolv problema de sanatate.

proca ioana
o mica parere

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Clinica lui Palade..din punctul meu de vedere este una dintre clinicile cele mai bune din Bacau..pe mine mai mult ma intereseaza personalul institutiei..si am fost multumite ori de cate ori am avut vreo problema si am apelat la serviciile acesteia.

grecu iulian
CLINICA PALADE

, cu mai mult de 6 luni în urmă

DACA VREI CONDITII BUNE SI INGRIJIRE LA SPITAL NU EZITA SA TRECI PE LA CLINICA PALADE SITUATA VIZAVI DE STADION IN BACAU,ASTA DACA STAI BINE CU BANI.SE TRATEAZA BINE PACIENTI,MANCAREA E BUNA SI TOATE CONDITIILE SUNT EXCELENTE PE LANGA SPITALUL MUNICIPAL

CLINICA PALADE

cu mai mult de 6 luni în urmă

Este o clinica hotel daca vreti sa ii spunem asa,pentru xca sunt toate conditiile oferite si la hotel.Clinica particulara cu un confort maxim pentru pacienti si toate conditiile de lux.Bineinteles ca toate serviciile sunt destul de piperate,dar e mai ieftin ca la hotel.Se trateaza mai bine ca la spitalul municipal pacientul si este ingrijit cu mai multa atentie.Daca stai bine cu bani si vreti conditii bune la spital treceti la aceasta clinica,in spital oricum dai mita,de ce sa nu platesti pentru conditii mai bune in loc sa dai mita.....
## clinica particulara profesionala
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Nicoreac Ioan
...

, cu mai mult de 6 luni în urmă

eu drept sa spun nu am fost multumit deloc de aceasta clinica.mizerie,paturi rele.nu o recomand la nimeni.
Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

Clinica lui Palade..din punctul meu de vedere este una dintre clinicile cele mai bune din Bacau..pe mine mai mult ma intereseaza personalul institutiei..si am fost multumite ori de cate ori am avut vreo problema si am apelat la serviciile acesteia.

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Clinica Palade S.r.l!

Cunoşti firma Clinica Palade S.r.l? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Erou Ciprian Pintea Nr. 19
  600112  Bacău
 2. Strada Spiru Haret Nr. 8
  600114  Bacău
 3. Strada Miron Costin Nr. 68
  600127  Bacău
 4. Strada 9 Mai Nr. 54, Sc. A, Ap. 4
  600025  Bacău
 5. Calea Moldovei Nr. 7, Bl. G1, Sc. A, Et. Parter, Ap. 2
  420096  Bistriţa
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere